Tinitin Town Ipoh Largest Indoor Playground





Salam alayk halloo! Entry kali ni aisha nak share indoor playground untuk anak anak. Dah lama ada dalam wishlist baru hari ni berkesempatan nak pergi. Rezeki anak anak pulak gaji shaklee mami masuk awal 12 july 2023 πŸ˜† selalunya 13-14hb. Alhamdulillah πŸ₯°



So paling banyak soalan yg aisha dapat - berapa rate masuk tinitin ipoh ni? Mak bapak kena bayar sekali tak 😝 ha ni paling nak tahu kan πŸ˜‚



Operation Hour: NON PEAK : Wed - Fri (11am - 6pm)
PEAK: Sat, Sun, School Holidays & Public Holidays (10am - 6pm) | CLOSED
Mon - Tue (OPEN during School or Public Holidays 10am - 6pm)

Tini Toddler
Toddler ( 7month - 2 yrs old) *FREE 1 X Tini Adult
Non Peak (Wednesday - Friday)
MYR 10.00

Peak (Weekend/School Holiday/Public Holiday)
MYR 20.00

———————————————

Tini Infant
Infant (below 7 month)
FREE FREE FREE FREE

———————————————

Tini Kid
Kid (3 - 10 yrs old) FREE 1 X Tini Adult

Non Peak (Wednesday - Friday)
MYR 35.00

Peak (Weekend/School Holiday/Public Holiday)
MYR 55.00

———————————————

Tini Teen
Teen (11-17 yrs old) FREE 1 X Tini Adult

Non Peak (Wednesday - Friday)
MYR 15.00

Peak (Weekend/School Holiday/Public Holiday)
MYR 25.00

———————————————

Bagi aisha sangat sangat berbaloi nak beli jiwa anak anak, tempat besar luas - dari segi keselamatan , keselesaan bersih & siap ada cafe dalam ni dengan harga berpatutan semua tiptop! Ada tandas, bersih ✅ ada ruang solat sekali & paling penting parking pon senang! 

Tempat main pon ada banyak section

Hands on game - boleh ketuk telur dinasour
Ada trampoline - mak bapak pon boleh lompat sekali πŸ˜‚ 
Ada theatre dalam ni sejuk sikit πŸ˜† dah berpeluh main dekat luar boleh la masuk sini sejukkan badan kejap















Tinitin ni open space tau, ada kipas besar & angin dari luar dari ruang cafe. So kena bagi anak pakai baju yg sesuai nipis & tak panas

Jangan lupa bawak socks dari rumah, better grip socks sebab lantai dia macam licin sikit. 


Cafe sebelah tepi , mak mak boleh makan dengan tenang sambil tengok anak main πŸ˜‚

Cafe pon cantek! Harga affordable





Tips dari aisha better datang time weekdays πŸ˜† kalau weekend memang raaaamai & penuh! πŸ˜‚ before masuk kena beli tiket online & scan dekat tempat nak masuk nanti

Boleh check it out dekat sini 

Before datang boleh bagi anak makan dulu & bawak air mineral sebab dekat cafe takde plain water πŸ˜† 

So thats all untuk kali ni, tinitin town aisha approved ✅ insyaAllah ada rezeki boleh bawak anak datang lagi. Memang tidur nyenyak la dorang malam ni πŸ˜‚ masuk je kereta tadi terus lebuh memasing πŸ˜‚

Thank you shaklee surprise gaji awal bulan ni! Tengah bulan kalau ada extra income masuk kan best? Hehehe mommies kalau ada yg nak earn extra money just from home boleh roger aisha oki? Aisha boleh guide insyaAllah, boleh terus contact aisha - Whatsapp aisha now

Peluang jana income dengan shaklee tanpa modal 🫢🏻 jom baca disini

Shaklee business leader
Work from home mommy

Aisha zuraini | 0105385801
Key coordinator shaklee
Bantu mommies jana income dari rumah tanpa modal

#NextLevelBlogging
#Blogmegashaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023



Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu