Shaklee Jadi Pilihan Bisnes Online Terbaik

Sekarang ni bisnes online dah jadi pilihan ramai kan? Berniaga di instagram , tiktok , facebook & paling best kalau ada bisnes yang tak perlukan modal yang besar. Bestnyaaaa ! Ada yang bermula dengan dropship lepas tu upgrade jadi agent, upgrade jadi stokis. Biasanya sistem begini perlukan modal, setahu aisha lah. Dulu zaman belajar diploma ada jugak join dropship, kalau nak dapat untung banyak sikit upgrade jadi agent/stokis. Zaman study dulu mana ada duit banyak kan πŸ˜† jadi kita stay dekat dropship jela

Aisha jumpa shaklee pon time degree, kalau lah jumpa awal mesti lagi best πŸ₯° tapi orang kata better late than never kan? Alhamdulillah rezeki jodoh dengan shaklee time final year degree di msu shah alam. 

Aisha kenal shaklee dah lama, memang family aisha consume dari aisha kecik lagi. Mak pernah nak bg aisha consume protein tapi aisha tak suka πŸ˜‚ memang sejenis yang susah nak telan benda macam tu & takde ilmu lah time tu. And aisha tak tahu pon bisnes shaklee ni lumayan sebenarnya sampai lah pada tahun 2016 november, aisha tahu peluang bisnes dari mak sedara aisha & aisha join shaklee under group spectacular. Top 2 group shaklee di malaysia. 

Aisha tak habis share lagi tapi kalau you tak sabar nak join boleh join now πŸ˜† hehe


BISNES TANPA MODAL

Bisnes online ni jadi pilihan sebab mudah takyah keluar modal besar kan? Tak perlu susah fikir nak sewa kedai. Manfaatkan medium yang ada & modal ada hp data & kerajinan dah cukup insyaAllah

Di shaklee pon ada pilihan untuk join tanpa modal besar. Ada few option cara nak buat biz shaklee dengan mudah πŸ‘‡πŸ»

✅ Join dengan yuran ahli rm35 lifetime 
Atau
✅ Join dengan keahlian percuma belian rm350 (if you nak restock products @ collect order)
Atau 
✅ Monthly promo yang shaklee offer free membership you boleh start right away! πŸ₯³

Macam bulan ni kita ada promo SET RAHMAH SHAKLEE serendah RM99 dapat product esp + vit c 180 tablets @ SET RAHMAH B RM188 dapat double dari set A & jimat RM10 lagi siap dapat free postage & free membership 

Best ke best sangat? πŸ₯³



SHAKLEE PILIHAN TERBAIK

Nak bukak bisnes baru memang makan masa nak naikkan brand sendiri kan? Pengalaman aisha lah, dulu pernah jual tudung brand sendiri & bila buat shaklee ni terasa sangat berbeza. Takyah modal besar tu dah tentu ✅ company shaklee sangat menjaga sid, dari company plan & support 200% ! Nutrition training dari qualified nutritionist & bisnes training pon ada tau! 

PELUANG 3C SHAKLEE extra cash with shaklee! 

✅ Cash bonus + Cash profit
✅ Car bonus in cash unlimited
✅ Convention trip every year! (Now dah boleh tukar dengan cash jugak!)


Lubuk cash dengan shaklee! & yang paling best semua ni unlimited shaklee takde letak limit pon. Kita nak berapa kita tentukan sendiri. Ramai suri rumah bergaji dengan shaklee. Jana 4 angka dari rumah dengan shaklee. Aisha ada extra tips untuk ugais yang nak score 4 angka πŸ˜† Join aisha sekarang πŸ€ͺ 




HIGH DEMAND PRODUCT 

Of course lah nak buat bisnes kena tengok product juga kan? Produk kesihatan ni memang diperlukan tak kira zaman & masa. Bukan produk bermusim. Selagi ada hospital, selagi tu lah ada demand pada produk kesihatan. Setuju? 

And nak jual product pon tengok pada background company. Shaklee company nutrition terbaik pilihan ramai sejak dulu lagi



Kukuh & masih strong sehingga kini!

✅ Ada landmark study yang tak banyak company lain sanggup buat tau. Tapi shaklee buat! Nak buktikan product shaklee selamat & the best!

BOLEH RUN ANYWHERE ANYTIME

Ni kelebihan bisnes online kan? Tapi ada bisnes yang kita kena handle postage renyah la sikit tak boleh nak run jauh dari rumah

Kalau nak tahu biz shaklee ni tak perlu handle postage pon! πŸ˜† antara sebah aisha masih setia dengan shaklee sebab ni lah! Mudah sangat

Bila balik sabah tak risau nak settle order di semenanjung. Aisha just ambik order macam biasa run bisnes macam biasa

✅ SHAKLEE SETTLE KAN POSTAGE AISHA

Boleh guide team macam biasa manfaatkan medium whatsapp & telegram. Semua dihujung jari sahaja. And bisnes shaklee ada system company sediakan untuk sid. Boleh cek performance group & latest bonus hanya dengan 1 click sahaja πŸ˜† mudah bukan? 

Order pon guna sistem yg sama. Eh korang boleh explore terus dekat sini. Just masukkan details yg perlu & proceed lengkapkan maklumat bila dah masuk website shaklee nanti oki? Nak aisha guide boleh whatsapp aisha terus.

Mudah dah sekarang alhamdulillah, now pilihan di tangan kita. Nak mula sekarang atau nanti? πŸ₯°

STRONG SUPPORT GROUP

Extra points if you join bisnes online shaklee dengan aisha, kita ada STRONG GROUP SUPPORT tau


✅ Marketing tools tanpa had! 
✅ Poster , testimoni fresh , video cantik exclusive semua boleh access!
✅ Daily booster dari masters
✅ Copywriting provided
✅ Nutrition training provided


Tak tahu takpe janji you willing nak belajar & nak ubah hidup dengan bisnes online shaklee.
So tunggu apa lagi? πŸ˜† Jom bina bisnes online dari rumah dengan shaklee bersama aisha πŸ₯° join now !



Your Committed business leader
Aisha Zuraini 
Key coordinator shaklee malaysia
Founder JMG since 2016

#BlogMegaShaklee#ShakleeThrive2023#ShakleeTriumph2023






Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu