3 keunikan vivix - wajib cuba sekarang


So what makes vivix sooo special? ✨

One thing yang aisha amazed of course sebab ada kandungan polyphenol. Polyphenol ni apa? Macam pernah dengar tapi tak sure benefit dia apa? Kan? So entry kali ni aisha nak share more on vivix insyaAllah. Baca sampai habis oki? 

3 Keunikan Vivix Anda Kena Tahu

  1. 10x lebih powerfull dari resveratrol sahaja
  2. Dari extraction botani diuji secara klinikal
  3. Dipatenkan khas hanya terdapat di shaklee

Apa itu polyphenols?

Polyphenols ni adalah natural compound yang ada dalam tumbuhan yang kaya dengan antioxidants properties. Mainly help protect  cells from damage, reduce keradangan & dari kajian terbukti mampu improve tahap kesihatan menyeluruh. Bagus untuk skin , jantung & for those yg ada masalah kolesterol. 

 

Dekat sini aisha share food sources yang kaya dengan kandungan polyphenols. For me memang tak mampu nak makan semua ni πŸ˜† harga satu hal. Satu lagi sanggup ke kita nak makan benda gini setiap hari kan? 

Bersyukur ada pengganti makanan yg lengkap dengan nutrisi yg kita perlu. Its vivix laaah! πŸ₯°

Manfaat polyphenols



✅ Protect & Repair DNA
✅ Increase energy cell
✅ Cell defense
✅ Reduce AGE protein formation
✅ Lower rate telomere shortening

Campuran sempurna polyphenols 





Resveratrol adalah sebahagian daripada bahan semulajadi yang dikenali sebagai polifenol. la banyak ditemui di dalam tumbuh-tumbuhan termasuk kulit anggur merah dan tumbuhan asia bernama polygonum cuspidatum. lanya penting untuk mengekalkan kesihatan dan keseiahteraan serta melindungi sel-sel dalam badan anda dari kerosakan radial bebas, apabila digabungkan bersama polifenol lain.

Campuran hebat Polifenol ini membantu anda untuk hidup lebih aktif dan lama, mengandungi:

10x LEBIH BERKUASA dari resveratrol sahaja

15x POLIFENOL untuk perlindungan dengan spektrum lebih luas

Muscadine grape (anggur luar biasa dengan tambahan 1 kromosom)

Mengandungi asid elagik dan elagitanin.
  • Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan sel yang tidak normal.
  • Memanjangkan umur dan pengeluaran tenaga pada peringkat sel. 
  • Mengawalatur tahap glukosa darah yang sihat.

Japanese Knotweed

Mengandungi resveratrol

  • Menggalakkan kadar keradangan yang sihat.
  • Meningkatkan peredaran darah.
  • Merencatkan pergumpalan platelet darah.





Purple Carrot

Mengandungi antosianin

  • Menggalakkan penglihatan yang sihat.®
  • Meningkatkan keanjalan salur darah.
  • Mengurangkan keradangan.





European Elderberry

Mengandungi antosianin

  • Meningkatkan perlindungan imun. °
  • Properti Anti-bakteria dan anti-virus. 
  • Menggalakkan perkembangan sel-sel normal dan sihat.





Why vivix ?

✅ Dari 100% bahan semulajadi 
✅ Dihasilkan exclusive di shaklee dengan paten
✅ Ramuan utama dikaji secara klinikal
✅ Exclusive just for Shaklee 


Dipatenkan proses extraction untuk kekalkan kandungan polifenol bioaktif & brand lain tak dapat meniru cara @ segala kandungan vivix yang dihasilkan oleh saintis shaklee

Diuji lebih dari 16,000 kali untuk kualiti & keselamatan

Dihasilkan dari clinical study, siap ada landmark study & telomere study tau, 2 test ni jarang company kesihatan nak buat sebab makan kos tinggi & takot result tak ngam dengan target. Tapi shaklee berani buat ☝🏻

Disahlan halal oleh ISA - Islamic services of America yg diiktiraf jakim


Satu sudu vivix setiap hari 

✨ Untuk kulit lebih muda & berseri
Melindungi kulit dari bahaya sinaran uv 
Mengurangkan pembentukan kedutan & pigmentasi

✨ Untuk lebih bertenaga
Meningkatkan penghasilan mitochondria - kilang tenaga tubuh badan untuk hasilkan tenaga
Merangsang stamina untuk lebih produktif

✨ Untuk degupan yang lebih baik
Tingkatkan kesihatan lapisan salur darah
Kekalkan tahap penggumpalan platlet yg sihat

✨ Untuk kesihatan kesuburan 
Kurangkan keradangan yg boleh rosakkan cell sperm
Melindungi air mani dari kerosakan DNA & tingkatkan kadar kesuburan

Banyak sangat keunikan vivix ni yang memang takkan jumpa dekat product lain special hanya di shaklee. Product yg dihasilkan oleh saintis, terbukti berkesan & selamat

Boleh baca sharing vivix dekat sini jugak shaklee effect vivix

Make sure dapatkan vivix dari sid yg sah, jangan beli dekat shopee oki? Boleh dapatkan dari aisha juga dengan harga ahli & aisha belanja jadi ahli for free sahaja πŸ₯°

Sekarang tengah ada promo vivix - july 2023 

Buy 3 dapat 10% off harga jatuh rm358 dari rm498 tau. Murah gila! Jom dapatkan dari aisha - klik sini untuk wasap aisha now

#NextLevelBlogging
#Blogmegashaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023




 


Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu