Shaklee effect vivix & resv

 


Assalamualaikum hyee, entry kali ni aisha rasa nak share my shaklee effect. Family aisha memang consumer shaklee since 2012 tapi aisha tidak πŸ˜† typical medical student yang tak percaya pon supplement ni so im not into it lah time tu πŸ˜† just ambik yang basic macam vitamin c , spirulina etc


So macam mana aisha terjebak consume shaklee? Back to 2017, masa final year degree and time tu dengan busy dengan fyp stay dalam lab hadap bacteria πŸ˜‚ penat lah nak siapkan thesis and struggle dengan class pagi tak sempat breakfast end up dalam class lesu and selalu tido dalam class πŸ˜‚ 


Aisha memang ada masalah tu since diploma lagi tau tapi apakan daya sy anti supplement so big no lah nak ambik meal replacement dan sebagainya. So my first supplement yg aisha ambik adalah esp & vitamin c masa tu. Amazing after consume tu lecturer tegur ' aisha awak dah tak tidur time sy mengajar ' since that satu office lecturer tahu aisha jual shaklee sebab i told them i consume and if nak order boleh roger 😝 sempat kan πŸ˜‚


Despite busy schedule siapkan thesis & fyp i managed rank up shaklee business leader pada bulan ke tiga aisha join shaklee alhamdulillah Allah bantu & izinkan. That time my big why untuk dapat income 4 angka dengan shaklee, aisha nak belikan vivix untuk abah & mak. Aisha study pasal vivix, korek segala research paper about resveraterol & polyphenol. 


Aisha pon tumpang sekaki consume sekali. Yang aisha perasan effect paling ketara is my skin getting smooth & parut parut yg before ni susah nau nak hilang dah takde! Kulit jadi pinkish glowing! I was like wow! Power gila effect vivix ni. So aisha selalu share my vivix effect sampai la aisha berjaya jual berbotol botol time tu & feeling jual vivix tu masyaAllah best sangat


Sekarang dah ada RESV, upgraded version of vivix & comes in capsule form! Best kan? So yang mana suka travel dah tak risau sebab dah ada RESV πŸ₯°


Before aisha nak share my vivix effect, aisha nak share testimoni shaklee customer yang consume vivix & resv. Ada yang ikthiar for TTC , THYROID , DIABETES , HEART PROBLEM (abah aisha sendiri) , PANTANG CZER , POST OPERATION 


BACAAN THYROID TURUN DARI 238 ➡️ 88 

Untuk customer aisha yang tak suka liquid aisha akan suggest ambik resv in tablet form ✅ mudah nak consume & tak perlu simpan dalam fridge. Boleh bawak travel


Pantang anak ketiga (bongsu) pada tahun 2021 rezeki masa ni dah ada resv so aisha consume both vivix & resv untuk ikhtiar parut czer. Even dah 4 kali kena belah, yang aisha perasan parut czer aisha masih tempat yg sama. Aisha cuma ada satu je parut. Setiap kali cuci husband cakap parut aisha alhamdulilllah cepat kering & luka dah cantum elok untuk bahagian luar la kan? Sebab tu je yang kita nampak πŸ˜† Dari anak first memang suami je yang tolong cuci & lapkan luka setiap kali lepas mandi


Pantang yang bongsu ni aisha boleh walk in branch macam biasa & handle biz shaklee postage & cod macam biasa alhamdulillah


Tak rasa stress , tak penat , tak rasa lesu. Pakej boleh dapat tidur yang lena sebab dalam pantang malam tu shift husband jaga baby 😝 terima kasih syurga sy 🫢🏻 


Oh lupa nak bagi tahu yang aisha consume fullset pantang premium shaklee ya, ada esp , vit c , vita lea , alfalfa , collagen , resv & vivix. Semua ni bagi aisha penting untuk proses penyembuhan luka czer. Yang luar maybe kita nampak dah cantum elok dalam yang dalam tu ada 7 layer kena belah kita tak nampak πŸ˜† mommy kena ikhtiar ya untuk kesihatan diri kita jugak


Aisha ingat lagi time follow up dengan dr raoofah, dah hujung nak bersalin tu kerap cek parut sebab aisha dah czer 3 kali sebelumnya tu jadi berisiko sikit untuk kes aisha. Doktor raoofah cakap parut aisha cantik macam tak nampak dah 3 kali kena belah. Tapi takde rezeki nak bersalin dekat raoofah, aisha kena refer hospital gov untuk BTL πŸ₯Ή dr raoofah tak advise aisha untuk ikat sebenarnya tapi bila refer gov mesti lah kena ikat terus πŸ˜‚ 


Apa apa pon aisha bersyukur alhamdulillah ada rezeki dikurniakan cahaya mata 3 hero shaklee mami πŸ’ž & mesti ada yang tertanya kenapa 4 kali kena czer kan? Hehe satu kes lagi ruptured ectopic yg nyaris nyaris nak mati lah doktor cakap, mukur datang hospital awal tu pon after 3 hari tahan sakit rupanya dah pecah dekat fallopian tube kanan. So kena buang la tube kanan aisha. Anak kedua & ketiga lahir dengan 1 tube sahaja. Rezeki alhamdulillah ni pon asbab consume vivix konsisten jugak. Penting ya untuk siapa yg TTC konsistem consume vivix tak boleh culas ☝🏻


InsyaAllah nanti aisha share more untuk pengalaman ruptured ectopic case tu. Doakan moga ada kelapangan masa untuk aisha berkongsi 🫢🏻 & moga entry kali ni ada rezeki dapat hadiah istimewa dari penganjur program blog shaklee ni dari https://anakkuwira.com/  master norita πŸ₯°


And tak lupa jugak kebetulan resv & vivix ada promo murah yakmat june 2023 ni! Boleh dapat 5% off & 10% off untuk trio set. Nak grab harga murah boleh terus whatsapp aisha oki? Klik je SINI untuk grab resv & vivix 






#NextLevelBlogging

#Blogmegashaklee

#ShakleeThrive2023

#ShakleeTriumph2023





Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu