Shaklee Fun Day ✨

 Kali ni aisha excited nak share aktiviti best yang shaklee buat baru baru ni, Shaklee Fun Day pada 18mac lepas, sangat happening & ada yang sanggup turun dari negeri lain ke home office pon ada! Punya la semangat kan? πŸ₯°


Mesti ada yang tertanya, apa benda shaklee fun day ni? πŸ˜† hari sukan ke? πŸ€ͺπŸ˜‚


Almost 7 tahun dengan shaklee ni aisha boleh kata shaklee ni selalu sangat surprise kami. Kalau orang bercinta dapat surprise ni mesti lah excited kan? πŸ˜† tapi kalau surprise dari shaklee ni siap ada discount gila tak masuk akal! πŸ˜† & ada banyakkk hadiah hadiah best boleh dapat. Best ke best sangat? Best sangat bisnes shaklee nih!


Shaklee Fun Day diadakan di branch terpilih sahaja seperti :


▫️ Shaklee HQ Bandar Sunway , PJ

▫️ Shaklee Sunway Velocity , KL

▫️ Shaklee Kota Bharu , KEL

▫️ Shaklee Johor Bahru , JHR


Antara aktiviti yang ada sepanjang Shaklee Fun Day ialah :


 Health Checkup Secara Percuma

 Ukur Jisim Tulang Percuma

 Facial Checkup Percuma

 Boleh walkin shop dan dapat PROMO EXCLUSIVE hanya pada hari FUN DAY SAHAJA

 Dapat extra goodies gift dengan setiap pembelian yang terpilih

 Free Flow air Performance Drink Lemon Lime tauuu

 Free Balloon for kids yang hadir with their parents


Mesti korang tertanya kenapa ada yang sanggup turun ke branch yg terpilih kan? 


Sebab nak grab promo YOUTH wehh! πŸ˜† dah lamaa kami nantikan promo youth tau!


 Night cream 40% off

 Youth basic set 10% off




Customer kebanyakan nak restock sebab nak raya ni kan πŸ˜† Set Puasa Shaklee pun tak kurang hebatnya juga sambutan 



Kalau korang tengok dalam gambar ni banyak kotak warna putih ada label shaklee tu semua FREEGIFT! 


Ada mug, double wall glass, buku nota & shopping bag shaklee! Semua hadiah ni dapat percuma sebab shopping on that day! And semua hadiah tu bukan murah pulak tu πŸ₯Ή best sangatt! 


Semuanya merchandise Shaklee yang sangat sangat EXCLUSIVEEE ! Kalau kita totalkan untuk beli sendiri -


Mungkin jumlahnya mencecah RM200 ya untuk gifts sahaja . Tapi shaklee bagi PERCUMAAA alhamdulillah πŸ’– Dekat bawah ni aisha share list freegift yang shaklee kasi 



And bestnya team aisha siap buat challenge siapa shopping paling banyak boleh dapat vivix sebotol percuma berharga rm399 tauuu πŸ₯° ni aisha share poster yang menang vivix sebotol. Thank you so much master nana macarona! πŸ’ž



So memang best sangat ada dalam company yg ada strong support macam ni kan? Pengalaman aisha yang dah join banyak bisnes lain, memang rasa sayang sangat dengan shaklee ni. Usaha company untuk bantu sid semuanya best & berbaloi. Alhamdulillah biz shaklee for lifetime insyaAllah ameenn

Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu