Duit Raya Shaklee 2023

Salam alayk hallooo semua orang! aisha terpanggil nak buat sharing kali ni sebab kita dah nak masuk bulan ramadhan dan raya kan? Biasanya time raya ni kita memang nak pakai duit extra betul tak?



Ada extra boleh memberi extra alhamdulillah. Ada duit extra boleh support makanan raya dekat kampung kan? Boleh tukar langsir rumah mak yang baru. Boleh kirim duit lebih pada parents & opah atuk. MasyaAllah tengah tulis ni pon rasa best sangat bayangkan kalau ada duit extra kan best?

Sepanjang almost 7 tahun aisha dengan shaklee, paling membahagiakan adalah duit bonus kami dapat awal. Aisha ambik peluang disaat bulan ramadhan ni permintaan shaklee sangat lah tinggi. Jadi aisha focus pada promote dan cari customer yang memerlukan khidmat aisha untuk beri consultation terbaik. Disaat ini jugak ramai yang join dropship shaklee sebab mudah 

  • Tanpa modal
  • Tanpa pegang stock
  • Tak perlu handle postage
  • Tak pening materials sebab semua provided!
Just kena rajin dan betul betul nak sahaja kan? Anak team aisha pon tak kurang hebat memasing dah on rekrut turbo ready nak bantu lebih ramai jana duit raya dengan shaklee

Free guide dari proven success mentor. Class semua dah siap susun tau! ni last year aisha on of the speaker dalam top 2 group shaklee Malaysia




Best ke best sangat? and group aisha memang aktif selalu ada pengisian ilmu biz dan juga rohani. 


Cara edit video pon kita ajar free tau!

So musim nak masuk puasa dan nak raya ni aisha tahu memang ramai dah start cari peluang jana income. Raya nanti nak pakai banyak belanja kan? Even aisha sendiri tahun ni insyaAllah nak belikan baju raya sedondon untuk anak3 aisha hero semuanya, baju melayu budak sekarang sepasang dah almost rm50, tu pon paling murah lah aisha rasa. Dok survey ni range tu je yang aisha jumpa. Belom lagi masuk baju raya kedua, ketiga kan? haha masyaAllah memang nak guna duit banyakk

One thing yang aisha bersyukur in shaklee kita sendiri yang tentukan kita nak berapa. Shaklee just bayar sahaja. Kita nak rm500 extra? BOLEH! nak rm1000 extra? PON BOLEH! nak rm5000? PON BOLEH! semua kita yang tentukan sendiri. kita kena usaha sendiri. No one gonna work for you. Mentor just tunjuk jalan sahaja, you have the map now you just need to drive for your target.


High demand product tanpa perlu buat stocks

You can start now sebab bonus raya next month masuk before raya tau, hehehe. So ada masa start dari sekarang untuk aim duit raya gemuk dari shaklee. Search engine bagi data orang dah start search for duit raya dari kerajaan, hehe why not kita mula berniaga dengan shaklee nak tak? you can join aisha right away tanpa modal and zero risk of course. Aisha tak mintak you keluar satu sen pon modal. Cukup you ada handphone, ada data and ada kerajinan untuk usaha cari rezeki sama sama dengan aisha.

Bonus shaklee bulan april dapat 13hb tau, aisha bagi tahu awal. Kita raya 22hb so 14hb tu dah busy nak beli kelengkapan raya then dapat duit raya gemuk dari shaklee lagu uihhh meriah raya 2023 ni! 

If you berminat nak cari duit raya 2023 dengan aisha, feel free untuk halloo halloo aisha keh? boleh contact aisha dekat comment nanti ill reach you atau untuk respon pantas boleh whatsapp aisha di nombor 0105385801 atau boleh klik je sini 

Boleh tengok daily update aisha di

instagram : aishah.zuraini
facebook : aishah zuraini

jom get in touch dengan aisha! jangan lupa follow aisha ya. thank you!

Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu