kenapa Supplements Shaklee Terbaik Di Malaysia

Salam alayk and halloo semua orang! ðŸ¥° So bila korang jumpa entry ni means you tengah mencari info shaklee kan? Hehe


Kenapa supplement shaklee adalah supplement terbaik di malaysia menjadi pilihan ramai sejak 3 tahun yang lalu? Aisha pernah jumpa satu keturunan ambik shaklee tau! MasyaAllah amazing sangat


Dari nenek - mak - anak - susu consume shaklee and now cucu mewarisi bisnes yang nenek dia mula dulu, yes dengan shaklee even you consume sahaja pon boleh jana income. Best kan? ðŸ˜†


Jom aisha share 3 sebab utama kenapa supplement shaklee supplement brand terbaik di malaysia ⤵️


 SAFE

 PROVEN

 EFFECTIVE


SELAMAT




Ni paling WOW ! Shaklee invest untuk 100,000 quality control test setiap tahun! Ni aisha boleh jamin tak banyak company buat benda ni sebab cost nak buat setiap tahun tu sangat lah tinggi! Tapi shaklee tetap buat untuk membuktikan product shaklee selamat untuk di consume


KETULENAN DAN KESELAMATAN TERJAMIN!

350

UJIAN KE ATAS SETIAP BAHAN BOTANI BARU UNTUK PENCEMARAN YANG BERBAHAYA, RACUN PEROSAK DAN SISA LAIN.


KUALITI DAN KEMUJARABAN TERJAMIN!

100,000+

JUMLAH UJIAN KAWALAN KUALITI SETIAP TAHUN YANG DILAKUKAN OLEH SHAKLEE.


ORGANIK

300+

3X LEBIH UJIAN TERHADAP RACUN PEROSAK DARI YANG DIPERLUKAN OLEH PHARMACOPEIA AMERIKA SYARIKAT


PROVEN



Formula unik shaklee EKSLUSIF TERSEDIA dari Shaklee.


Produk shaklee disokong oleh lebih daripada 100 paten dan yang sedang dipaten. Shaklee mempunyai lebih daripada 135 kajian klinikal, kertas saintifik, dan pembentangan, termasuk Kajian Landmark dan Kajian Telomere.


“ Kajian Landmark dan Telomere menunjukkan bahawa populasi Shaklee sangat sihat daripada populasi umum. ”



DR. ELIZABETH BLACKBURN
Pemenang Hadiah Nobel dalam Perubatan 2009


Dr. Blackburn mendapati bagaimana kromosom dilindungi oleh telomer dan enzim telomerase.


BERKESAN



Atlet yang dikuasakan oleh Shaklee telah memenangi 137 pingat emas, perak, dan gangsa dalam perlawanan. Produk shaklee memberikan perbezaan dalam kehidupan berjuta-juta orang, dari atlet pasukan prestasi tulen kelas dunia Shaklee sehinggalah ke angkasawan NASA. Dan ia dibuktikan oleh orang seperti anda dan saya.




Dan yang paling bukak mata aisha bila shaklee buat KAJIAN LANDMARK  



Kajian Landmark, diketuai oleh penyelidik pemakanan yang terkenal, Dr. Gladys Block bersama University of California, Berkeley, merupakan salah satu kajian terbesar pengguna jangka panjang pelbagai suplemen. Kajian menunjukkan bahawa mereka yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai lebih banyak biomarker yang lebih sihat untuk jantung, otak, dan kesihatan kognitif berbanding dengan pengguna yang tidak mengambil suplemen atau pengambil suplemen bukan produk Shaklee.


Dekat bawah ni aisha share jurnal shaklee boleh baca dekat  Sini  insyaAllah




Kajian menunjukkan bahawa mereka yang menggunakan makanan tambahan Shaklee mempunyai biomaker kesihatan utama yang lebih baik berbanding dengan pengguna yang tidak mengambil makanan tambahan


Best kan? Now rasa lebih yakin dengan product shaklee, kita tahu background company tiada apa yg tersembunyi. Alhamdulillah supplement shaklee supplement terbaik di malaysia & mampu membantu kita untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik insyaAllah


Now dah boleh shopping set kurus shaklee dengan yakin ðŸ˜† jangan lupa bulan ni last tau nak grab set kurus shaklee harga promo siap dapat free cinch choc setong! ðŸ¥°



Comments

Popular posts from this blog

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu

COQ TROL PLUS SHAKLEE