ResV Shaklee

 


Pengalaman aisha consume resv shaklee 🫢🏻 dulu aisha pon rasa resv ni ya Allah mahalnya. Tapi lepaa aisha buat bacaan & faham apa sebenarnya resv ni ternyata memang berbaloi! 


Jom aisha share apa sebenarnya resv ni. 


Supplement antioksidan yang kaya dengan kandungan polifenol & resveratrol yang cover manfaat untuk kesihatan menyeluruh. Sangat bagus untuk kesihatan sendi , tulang , tenaga , kulit & jantung. Sebenarnya masyarakat kita ni kurang didedahkan dengan manfaat supplement tinggi antioksida. Apa lagi polifenol kan? Aisha share serba sedikit info dari hasil kajian. Manfaat polifenol & resveratrol. Paling aisha suka manfaat pada kulit! πŸ˜† siapa tak suka cantik please jangan consume resv oki? πŸ˜† Boleh dapat effect nampak muda dari usia! MasyaAllah orang pempuan kena ambik ni! Wajib! 


Siapa yang perlukan vivix? πŸ‘‡πŸ»


Resv 100% natural 

✅ Tanpa pewarna tiruan

✅ Tanpa pemanis tambahan

✅ Tanpa gluten

✅ Tanpa pengawet


Mudah nak simpan, dalam bentuk softgel mudah nak bawak travel compare dengan vivix kena simpan dalam peti sejuk. Resv ni upgraded version esp tau. Ada extra ingredients tambahan dari vivix & 30% powerfull dari vivix


Manfaat resv

1. Tingkatkan penghasilan tenaga

2. Bantu protect & repair sehingga ke peringkat cell

3. Elak rosiko  penuaan awal

4. Effect nampak lebih muda

5. Support kesihatan jantung

6. Support kesihatan sendi & tulang

7. Percepatkan proses baik dari luka

8. Mengawal paras gula dalam darah

9. Tingkatkan fungsi otak

10. Kuatkan daya ingatan


Cara consume resv sehari 2 softgel ambil pada waktu malam sebelum tidur. Resv sekarang on promo boleh dapat 5% off & 10% off. Nak cuba ni lah masanya!


#ResVshaklee #vivixshakleeComments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Perbezaan vivix & resv shaklee