Hello New You Shaklee : Kurus Tanpa Stress

Dah puas raya dan makan juadah raya? Hello perut tu alright tak alright? πŸ˜† perut maintain slim atau dah membuncit? Cuba bagi salam sikit dekat perut kita 🀣
Assalamualaikum perut, apa khabar mu? 🀣🀣

KEMBALI KE PANGKAL JALAN DENGAN SET HELLO NEW YOU SHAKLEE


Shaklee ni macam tahu tahu je musim lepas raya kan? May 2023 ni shaklee launch semula promo set hello new you tau. Harga asal set ni RM600+ untuk 5 item. Tapi bila promo harga jatuh RM353 sahaja! Murah gilaaaa! πŸ₯³



' Susahnya nak mula ' tapi dah kritikal sangat ni πŸ˜‚ memang kena mula! And insyaAllah proses turunkan berat badan jadi lebih mudah dengan set hello new you. Before sembang juta juta jom aisha share fresh testimoni dari team aisha sendiri. Rasa macam mustahil nak buang 5kg? 10kg? InsyaAllah tak mustahil dengan program kurus set hello new you shaklee ✨







Macam mana? Amazing bukan? Tak payah tunggu setahun! Consume dengan konsisten and tekad betul betul nak buang lemak tu insyaAllah mesti dapat hasil! Janji NAK JEEEE πŸ₯³

PERCUMA EBOOK GUIDELINES EXCLUSIVE DIET TANPA PERLU BERLAPAR

Special untuk semua customer aisha yang purchase set hello new you, aisha akan bagi free ebook special ni. Lengkap dari resepi diet, cara kira kalori & macam macam lagi! 








SERAHKAN PADA YANG PAKAR



Both fat ni sama bahaya, boleh tingkatkan risiko penyakit bahaya antaranya diabetes, obesity, sakit jantung. And semua ni dah tentu la akibat dari tabiat pemakanan kita. Ayuh kembali ke jalan yang benar yuk! πŸ˜‚

Cara nak buang dua dua ni tak sama tau, dekat sini kita serahkan pada yang lebih pakar πŸ₯³



3 FAKTOR UTAMA BERAT BADAN NAIK

Aisha nak share 3 sebab utama yang menyumbang kepada kenaikan badan tapi kita tak sedar. Sedar sedar je eh dah gemok? Sedar sedar je eh berat naik 10kg ? 

1. Excess Calories

Makan berlebihan kalori dari sepatutnya. Yang ni boleh kata penyumbang terbesar sebab bertambah kalori ni dari apa yg kita minum/ makan. Bila kalori berlebihan, and kita pulak tak aktif makan lebihan kalori tadi yg akan menyumbang kenaikan berat badan. Akan SIMPAN jadi lemak 

2. Stress

Kalau nak tahu, stress menyebabkan our body produce more cortisol hormon. Bila hormon ni terlalu banyak, itu sign BAHAYA. Bagi signal pada body untuk simpan LEMAK

3. Tidur Tak Cukup / Lewat 

Jadual tidur yang tak menentu mengganggu hormon sekali gus mengganggu pola makanan, ada pula akan jadi OVEREAT. Perasan tak bila kita lewat tidur, tengah malam tu mesti rasa lapar. Mula la cari maggi & milo panas. Ya Allah sedapnya tapi secara tak sedar dah tambah kalori almost 600kcal & terus tido? πŸ˜†

So lepas ni dah boleh control dan ambik berat sebab dah tahu. Boleh mula gaya hidup sihat dengan program hello new you shaklee. 

Nak special guide secara berkesan? Boleh dapatkan promo hello new you dari aisha oki? 

Shaklee ready stock ipoh
Shaklee cod sekitar ipoh
Shaklee harga ahli ipoh

Your shaklee independent distributor
Aisha zuraini
0105385801
Fb : Aishah zuraini
Ig : viamins.my

#NextlevelBlogging
#Shakleetriumph2023
#shakleethrive2023
#Blogmegashaklee


 

Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Perbezaan vivix & resv shaklee