Hari Raya Dengan Shaklee

Selamat hari raya! πŸ₯°

Alhamdulillah raya tahun ni meriah quota adik beradik cukup, adik dari melaka pon turn beraya di perak. Aisha pulak memang setiap tahun rezeki raya di perak jarang balik sabah.
Muka pulak behave alhamdulillah πŸ€ͺ kalau tak mesti setiap tahun ada je parut jerawat πŸ˜‚ tapi raya kali ni aisha dah siap sedia consume set cantik shaklee alang alang tengah murah kan so aisha tak skip ambik both esp & vitamin c. Pastu ada promo mengejut collagen buy 1 free 1 pulak masyaAllah lagi la rezeki nak dapat kulit raya cantekkk πŸ˜†

And paling happy sebab dapat beraya dengan berat baru, dapat cut 5kg masa puasa dengan set kurus shaklee rm353 ajeee yang ada promo may 2023 tau. Set ni untung sangat masyaAllah sebab dapat cinch latte percuma setong! So hello new you is back guys!

Tak ketinggalan aisha sempat la buat 2-3 jenis kuih raya nak bagi anak merasa vibes raya. Cornflakes madu & nutello pod. Tak payah la share resepi sebab aisha bukan lah pro πŸ˜‚ tu pon nasib jadi haha! Lepas telan banyak kuih raya tak tinggal set detox shaklee

Lecithin, omega, alfalfa & herblax memang tak boleh tinggal time raya! Baru lah boleh makan lemang rendang tanpa rasa bersalah kan? πŸ˜†
Gitu la raya aisha setiap tahun, tak pernah skip supplements sebab kita tahu apa yg kita makan kan. Badan pon terkejut agaknya kalau tak ambik supplements, sebulan puasa makan berjaga, bila tiba raya macam macam masuk πŸ˜† so jangan lupa dapatkan set detox raya dari aisha okies?
Sempat lagi nak flush ni, raya kan sebulan? Lepas ni nak pergi open house pulak πŸ˜†

Beraya dengan shaklee lebih tenang hati kan? πŸ₯° boleh dapatkan supplements shaklee dari aisha jom! Promo may 2023 best yakmat!

Aisha zuraini
Shaklee Business Leader
0105385801

#BlogMegaShaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023


Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu