BLOG MEGA 2.0

 Salam alayk and halloo everyone! MasyaAllah im so excited this time sebab ada peluang belajar ilmu blog dengan my senior in shaklee! 

Our first task! Kenapa excited nak join program blog mega 2.0?

First mesti lah sebab aisha excited nak belajar! Belajar dari mentor yg dah berjaya & ada proven result pulak tu. So i really hope i boleh join this time

Aisha personally dah lama tunggu peluang macam ni and kali ni aisha bebetul ready nak belajar and terus apply insyaAllah

Second sebab i nak join group support! Shaklee ni best sebab bonding dorang masyaAllah sangat best! Memasing nak support each other walaupon not in the same team

Boleh share ilmu sama sama! Best kan? 

And i think blog ni is a must dah sekarang. Before ni aisha memang focus 100% on instagram & facebook and now aisha rasa dah tiba masa untuk memberi pulak. Dalam blog kita boleh share lebih banyak knowledge dengan community 

And i will stay like for ever, boleh jadi saham akhirat bila kita share benda yg bermanfaat kan? So why not

Plus point zaman sekarang ni semua hujung jari kan? So kena manfaatkan peluang macam ni and syukur semua ni aisha akan  belajar for free sahaja. Nak belajar benda ni dekat luar aisha yakin mesti kena bayar. Tp dalam shaklee banyak benda yg aisha dapat for free just kita je kena manfaatkan betul betul insyaAllah. 

Even me myself masa mula mula buat shaklee aisha belajar banyak dari blog. Buat reading & tahu cara nak guide customer semua dari blog. Lebih yakin sebab penulisan semua menarik dan ada info. And dari blog juga kita boleh share lebih lengkap dari flow explaination dan boleh selit gambar sekali . Best kan? 

And bila our senior buka peluang macam ni aisha tahu peluang tak datang selalu so i hope i can join. Blog ni relevent zaman sekarang, semua hujung jari. Orang akan search je semua dekat google so salah satu cara nak reach strangers dengan lagi mudah as long as blog kita menarik & ada info

I know i will learn something dari program blog mega 2.0 ni insyaAllah. Tak sabar nak join & belajar macam macam

Aisha really look forward untuk program kali ni and nak belajar banyak banyak nak manfaatkan peluang ni and insyaAllah tiba masa aisha pulak akan memberi dalam bidang ni

So pray for me! Moga istiqamah & moga diberi ilham yg baik untuk berkongsi di blog pula 🥰


#BlogMegaShaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023
#shaklee2023



Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu