9 sebab kenapa komuniti shaklee best

Salam alayk & hyee aisha here! Second task for projek blog mega 2.0 ! πŸ₯° 




So aisha akan terus letak number for every explaination supaya mudah aisha nak track my point πŸ˜† please baca setiap satu keh πŸ˜† i struggle nak siapkan task ni sambil bergelut dengan anak anak πŸ˜‚ masyaAllah may Allah bless

1 . Komuniti shaklee ni if you join you akan rasa ni rezeki 1 dalam seribu! Why? Sebab dorang really amazing! Support each other dengan ikhlas. I can see their keihklasan tu seriously tak tipu! Selalu share tips best best and even ada yg share tips nak dapat sales pon ada. Best kan circle kami? Kalau ikut logik buat apa nak share cara dapat sales? Pandai pandai la kau discover sendiri kan? Tapi shaklee tidak! 

2. In shaklee you terpaksa belajar! πŸ˜† sebab cara untuk berjaya adalah paksaan! πŸ€ͺ if you not willing to learn then you will not upgrade! Macam aisha share before kan everythings free flow and it just you sanggup nak belajar atau tak. And aisha pegang if you takde ilmu thats mean you tak ready nak pergi jauh in shaklee. Tanpa ilmu you will not grow and macam mana you nak ada team and apa yang you akan ajar your team kalau you tak sanggup invest masa to learn

3. Komuniti shaklee best sebab banyak proven success depan mata! Yes! Dari orang biasa biasa boleh jadi luar biasa! Ada yg datang dari keluarga susah, ibu tunggal, yang ikhtiar improve kesihatan end up jadi orang yang berjaya dengan shaklee! Best kan? So aisha just kena konsisten and yakin insyaAllah masa aisha akan tiba juga one day

4. Komuniti shaklee best sebab they are really supportive! Contoh nak buat program blog mega 2.0 ni siap sediakan support group tau! FOR FREE pulak tu masyaAllah im soo amazed! May Allah reward them all!

5. Komuniti shaklee best sebab sentiasa ada benda baru boleh belajar! Sentiasa fresh dengan ilmu! Bukan setakat ilmu kesihatan je aisha belajar tapi ilmu sosial media, cara nak dapat sales, even sekecik perkara cara menulis pun diajar! Ilmu rohani pon diajar! Bukan ilmu biz semata mata. In shaklee aisha rasa lebih dekat dengan Allah yakin rezeki Allah milik semua yg berusaha

6. Komuniti shaklee best sebab aktit! Sentiasa ada class and offline meeting. Dapat jumpa orang hebat hebat face to face! Dapat serap aura best dorang and tak pernah rasa sunyi full with activities

7. Komuniti shaklee best sebab provide everything for free! Dekat luar ada yang buat bisnes and nak ada mentor tapi kena bayar beratus ribu! Tapi dalam shaklee kita ada berlapis mentor! Semua sudi nak bantu & free of charge! Just kita je kena rajin and nak bersungguh sungguh sebab jalan dah ada, map dah ada just you yourself kena drive untuk sampai ke target kita πŸ₯°

8. Komuniti shaklee best sebab ramai otak otai yang dah buat shaklee for 10-20-30 years! Kalau lah bisnes ni tak best takkan lah ada otai stay for years kan? Semua dah enjoy time and money freedom! Ada yang earn million with shaklee! Semua masih aktif turun event shaklee! Semangat sangat masyaAllah

9. Komuniti shaklee best sebab they just amazing in their own ways. Aisha dapat tempias untuk bermimpi jadi hebat seperti mereka and i hope one day i boleh memberi semula just like them ❤️‍πŸ”₯


#BlogMegaShaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023
#shaklee2023











Comments

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Perbezaan vivix & resv shaklee