Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

Ingat makanan je ke ada harga rahmah? πŸ˜† kalau nak cantik raya jom kita cari set cantik harga rahmah nak? πŸ˜


Set cantik shaklee ni bukan lah benda baru pon, memang viral dari dulu & jadi hot selling combo aisha since 2016 lagi


Paling tinggi permintaan & repeat order setiap bulan, even kalau takde promosi pon memang set cantik basic ni laku keras! ❤️‍πŸ”₯


So apa kaitan set cantik shaklee dengan nak cantik raya? πŸ˜† kali ni aisha nak share vitamin kulit yang sangat membantu untuk kita dapat kulit yg sihat bebas masalah 


 jerawat degil?

 jerawat batu?

 jerawat aktif?

 parut degil?

 parut hitam?

 jeragat?

 kulit kusam?

 tona tak sekata?


Ni common skin problems yg selalu aisha dapat dari customer aisha, dah cuba macam macam product tapi takde result. Dah tukar skincare banyak brand still tak membantu


Sampai lah terjumpa set cantik shaklee yg dah bantu ramai consumer lain


Jom aisha kenal kan dengan set cantik shaklee, vitamin kulit yang boleh bantu dapat kulit idaman sihat bebas masalah


Ada few option sebenarnya tapi aisha nak focus dengan promo set rahmah yang shaklee buat bermula april 2023 


Set Rahmah A : RM99


Boleh klik sini untuk direct ws aisha


Ramai yang tak percaya harga esp + vita c ni rm99 ajeee πŸ˜† sebab normal rate 2 item ni rm288 tau. Banyak sangat beza memang betul betul rahmah! πŸ˜†


Set Rahmah B : RM188




Aisha lagi suka nak ajak ambik set B sebab jimat lagi RM10 kan? And set B ni dapat free postage HQ tau. Boleh add on shaker dari shaklee je


FUNGSI ESP 



Esp ni our basic protein drink, yang terpaling basic tapi power! Multipurpose cover all 


 Skin

 Energy

 Diet


And terpaling murah! Harga dah sedia ada murah, bila ada promosi lagi lah jatuh murah kan? 


Normal rate esp πŸ‘‡πŸ»

DN RM139 | RP RM173

850g per canister


So basically, Energizing Soy Protein (ESP)  adalah supplement protein yang berasaskan soya & ada dipasaran sejak tahun 1961, now 2023 meaning that dah 62 tahun dalam pasaran dan sampai ke hari ni masih menjadi best seller atas permintaan ramai


  • Setiap satu tong ESP Shaklee diperbuat daripada 30 kg kacang soya yang tidak diubah genetik (Non Genetically Modified Organism – Non GMO).
  • Setiap satu hidangan ESP menyediakan 14 g protein berasaskan kacang soya bukan genetik.
  • ESP Shaklee satu-satunya produk yang dijamin produknya mengandungi kesemua 9 jenis amino asid penting yang tidak mampu dihasikan oleh badan manusia.
  • ESP Shaklee mengandungi 5 sumber vitamin dan tinggi dengan sumber kalsium. 
  • ESP Shaklee bebas daripada asid transfat dan sumber makanan tambahan yang bebas daripada kolestrol.
  • ESP Shaklee sangat membantu untuk merendahkan paras kolestrol dalam badan kerana kandungan Glisemik Indeks nya yang rendah (Low GI) iaitu 39. ESP terbukti dapat bantu mengawal paras gula dalam darah, bantu beri tenaga dan rasa kenyang yg lebih lama which is sangat bagus untuk memberi kesihatan yang lebih baik pada jangka masa yang panjang. 


Keistimewaan Produk ESP Shaklee

  • ESP mempunyai kajian klinikal yang komprehensif dan diiktiraf di seluruh dunia.
  • Kacang soya yang digunakan adalah semulajadi dan tidak diubah genetiknya.
  • Mempunyai sijil penghasilan sendiri (Identity Preserve Programme, IPP) dimana ia memastikan soya yg digunakan dlm ESP Shaklee tidak melalui sebarang perubahan genetik.
  • Proses penghasilannya juga melibatkn kadar suhu yg rendah dan dicuci dengan air untuk memastikan isoflavones, genistein, dan daidzein dapat dikekalkan supaya segala kebaikan soya dpt diperoleh secara optimum.
  • Mempunyai scor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – Iaitu penarafan tertinggi dan bersamaan dengan skor yg diberikan pada protein haiwan


PENTING TAK VITAMIN C NI?



Normal rate vita c

DN RM92 | RP RM115


vitamin C tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan kita. Badan kita pula perlu mendapat vitamin C setiap hari kerana vitamin C bantu tingkatkan ketahanan tubuh badan untuk melawan penyakit dan membekalkan antioksidan yang dapat membantu kurangkan risiko kerosakan sel-sel badan akibat daripada rembesan radikal bebas di dalam badan.


Radikal bebas ini jika tidak dikawal dan tidak dapat ditampung oleh badan akan membawa kepada masalah yang lebih serius iaitu penyakit kronik seperti kanser.


Keistimewaan Sustained Release Vita-C Plus dari Shaklee

1. Dihasilkan daripada bahan semulajadi iaitu ekstrak jagung

Sustained Release Vita-C Plus dihasilkan daripada ekstrak jagung jadi ianya juga sesuai untuk mereka yang mempunyai perut yang sensitif.


2. Menggunakan sistem pelepasan berperingkat (Sustained Release)

Sistem ini melepaskan vitamin C sebanyak 500 mg (1 tablet) secara berperingkat selama 5 jam. Setiap 1 jam, sebanyak 100mg vitamin C akan dilepaskan.

Ini dapat memastikan tiada pembaziran berlaku kerana badan kita hanya boleh menerima sebanyak 100-200mg sahaja setiap jam dan selebihnya akan dikeluarkan melalui air kencing.


3. Mengandungi 120mg Bioflavonoid Sitrus

Bioflavonoid Sitrus membantu untuk meningkatkan lagi keberkesanan vitamin C dan bertindak secara sinergi dengan vitamin C, jadi dapat tingkatkan kadar penyerapan vitamin C. Ia juga membantu melegakan inflamasi dan menentang serangan radikal bebas


4. 1 tablet kandungan vitamin C bersamaan 500mg dan bersamaan RM 0.51

1 tablet vitamin C bersamaan 500 mg dan juga bersamaan 7.5 biji oren, 6 cawan brokoli dan 119 biji lobak merah


Anggaran harga 7.5 biji oren = RM 13.50

Anggaran harga 6 cawan brokoli = RM18

Anggaran harga 119 biji lobak merah = RM 71.40

So, jimat sangat kan ?


5. Mempunyai ujian klinikal yang dijalankan

Ujian klinikal yang dijalankan telah membuktikan pengambilan 2 tablet vitamin C dalam jarak masa 5 jam mampu kekal dalam plasma darah kita selama 24 jam.


Dekat bawah aisha share testimoni best untuk set esp & vitamin c dari pengguna 








Jom jangan lupa dapatkan vitamin kulit promo set rahmah while stocks last sahaja tau sebab harga terlampau murah! 







Untuk grab promo rahmah & more info boleh jenguk profile aisha πŸ‘‡πŸ»


Fb : aishah zuraini

Ig : vitamins.my


#NextLevelBlogging

#Blogmegashaklee

#ShakleeThrive2023

#ShakleeTriumph2023



Comments

  1. Recommended sangat 2 item ni. Lin pun dah consume since 2020. Kulit makin behave & paling penting no more gastrik

    ReplyDelete
  2. Seller ni memang trusted. Banyak kali dh berurusan dengannya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

COQ TROL PLUS SHAKLEE

Percutian Shaklee Setiap Tahun

Keburukan Intermittent Fasting Yang Ramai Tak Tahu